Ebru Polat: ''Karantinadan sonra her güne bir sevgili koyacağım''

Ebru Polat: ''Karantinadan sonra her güne bir sevgili koyacağım''
Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle evinden çıkmayan Ebru Polat'tan şaşırtan bir paylaşım geldi. Polat, "Karantinadan çıkayım, her güne bir sevgili koyacağım" dedi.

Ebru Polat, Türkiye'de corona virüs ((Covid-19) vakalarının artması nedeniyle günlerdir evinden dışarı çıkmıyor.

Evde kendini karantinaya alan şarkıcı, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmayı ihmal etmiyor. Polat'ın Instagram'da yaptığı son paylaşım ise takipçilerini şaşırttı.

Ünlü şarkıcı, karantina günlerinden sıkılmış olacak ki sevgilisizliğinden şikayet etti.

Ebru Polat, "Meğer özel hayat çok önemli bir şeymiş. Bir çıkayım şu karantinadan her güne bir sevgili koyacağım" ifadelerini kullandı.

"Cuma, cumartesi, pazar konserlerde olacağım, geri kalan her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasını, sadece işle uğraşmamın acısını çıkarmış olacağım bence."

CORONA FIRSATÇILARINA KÜFÜRLÜ VİDEO!

Türkiye'de ilk corona virüs vakasının ortaya çıkmasının ardından, gıda ve hijyen ürünlerine talep artınca, bazı fırsatçılar da fiyatları fahiş oranlarda artırmıştı. Şarkıcı, marketlerde ve eczanelerde ürün fiyatlarının artmasına Instagram hesabından video yayınlayarak tepki göstermişti.

Polat, yayınladığı videoda, "Hayretle okuyorum, esefle acıyorum. Dün 2 TL olan makarna bugün nasıl 18 TL oluyor? Size yazıklar olsun. İnsanlar bu panik halinde bir de sizden mi darbe yesin? Terbiyesiz, ahlaksızlar. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Bunları yapan market zincirleri umarım tez vakitte kapanırsınız ya da s.. gidin ülkemizden. İğrençsiniz siz ya. İnsanların zaten durumu yok bir de siz fiyatlarınızı mı arttırıyorsunuz? Bazı eczaneler de öyle. Bulursam hepinizi tek tek ifşalayacağım. Hepiniz halkın üzerinden mi geçineceksiniz terbiyesizler" dedi.

36 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Sanırım bu gidişle görücü usulü evleneceğim" demişti.

DANS VİDEOSUNA BEĞENİ YAĞDI

Öte yandan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde dans videosunu "Delirmeye başladık; öyleyse dans" notuyla TikTok'ta paylaştı.

Dansıyla hayranlarının dikkatini çeken Ebru Polat'ın paylaşımına beğeni yağdı.