Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt
Güncelleme:

3 yıldır evli olan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt geldi.

İşadamı Uğur Akkuş’un maddi zorluklar yaşadığı iddia edilmiş ve Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı için hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü. Ebru Şallı’nın sosyal medya profilinde eşinin soyadı “Akkuş”u kaldırmasıyla, çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Uğur Akkuş kızı Aden Su’nun 9'uncu doğum gününü yakın dostlarının katılımı ile bir parti ile kutladı. Funloft’ta yapılan doğum günü partisine Akkuş ve Şallı ailesinin tüm bireyleri bir araya geldi.

HEPİNİZİ SEVİYORUM
Doğum günü pastasını Ebru şallı, Uğur, Aden Su ve Emiralp birlikte kesti.
Doğum günü partisinde çekilen fotoğrafları, “adenimiz”,“hepinizi seviyorum”, “sevimli beybiler” etiketiyle paylaşan Ebru Şallı,  evliliğinde sorun olmadığı mesajını verdi.

Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt - Resim : 1

FARKINDA DEĞİL
Önceki gün Ebru Şallı adına açıklama yapan menajeri Özlem Erçağlar, iddiaları yalanladı. Oğlu Beren’in İstanbul’a geldiğini söyleyen Erçağlar, “Çok mutlu, her şey gayet iyi. Instagram’da soyadının çıkarıldığının farkında bile değil” dedi.