Ece Erken eşinin katilinin fotoğrafını paylaştı

Ece Erken eşinin katilinin fotoğrafını paylaştı
Güncelleme:

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin aranan 11 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Ece Erken eşinin katili olduğunu söylediği zanlının kelepçeli fotoğrafını paylaşarak ''Şükürler olsun'' notunu düştü.

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, 6 kişiden 2'si gözaltına alındı. Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 9 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. Toplam 11 şüphelinin emniyette sorguya alındı.

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDILAR
Olayla ilgili daha önce yakalanan Uğur Can B. ve Gökhan K.'nin ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışması sonucu diğer şüpheliler de yakalandı. Aralarında Drej Ali olarak bilinen Ali Y.'nin yeğenleri Ali Y. ve Kadir Y.'nin de olduğu 11 kişi, 19 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile 24 saat içinde yakalandı. Baş şüphelilerin saklandıkları evde gözaltına alındığı anlar ise kameralara yansıdı.

"RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN"
Ece Erken, eşinin cinayetinde baş şüpheli olarak gösterilen Ali Y.'nin gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kelepçelenen Y.'nin fotoğrafını paylaşan Erken, "Rabbim şükürler olsun Allah'ım ne çektiysek çeksin, Allah'ım çok büyüksün çok" dedi.

Ece Erken eşinin katilinin fotoğrafını paylaştı - Resim : 1

"YALVARIYORUM EN AĞIR CEZAYI ALSINLAR"
Şüphelilerin gözaltına alındıkları ana ait videoyu da paylaşan Ece Erken "Sayın iç İşleri Bakanı'mızdan ve emniyet birimlerinden Allah razı olsun, onlar yakalanana kadar nefes almadık biz, canımız gitti giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun, yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar, bizi yaşarken öldürdüler ne olur en ağır cezayı alsınlar, Allah'ım hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü göstermesin bunlara" ifadelerini kullandı.