Ece Seçkin: ''Ben sahtesi değil, gerçeğiyim''

Ece Seçkin: ''Ben sahtesi değil, gerçeğiyim''
Güncelleme:

Antalya'da konser veren Ece Seçkin, Yalova'da bir mekanda kendisi olduğunu iddia eden kadın ile ilgili espri yaptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde konser veren şarkıcı Ece Seçkin, Yalova'da bir mekanda kendisi olduğunu iddia eden bir kadının sahneye çıktığını belirterek, "Ben sahtesi değilim, ben gerçeğiyim. Aklınızda bir şey kalmasın" diye espri yaptı.

Şarkıcı Ece Seçkin, Manavgat'ın Kızılağaç bölgesindeki bir otelde düzenlenen gecede sahneye çıktı. Plajda hazırlanan sahnede şarkılarını seslendiren Seçkin'in konserine ilgi yoğun oldu.

Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Ece Seçkin, geçtiğimiz pazar günü Yalova Çınarcık'ta bir beach kulüpte kendisi diye başka birinin sahneye çıkarıldığını söyledi. Bu kadının 'çakma' olduğunu söyleyen Ece Seçkin, "Duymuşsunuzdur, birini benim adımla sahneye çıkarmışlar. 'Olmaz olmaz' demeyeceksiniz, insanın başına her şey geliyor" dedi.

İş yoğunluğunun arasında iki günlük tatil molası verdiğini, bunu da Kaş ilçesi civarında tekneyle gezerek değerlendirdiğini anlatan ünlü şarkıcı, "Telefonum susmuyor. 'Allah Allah, niye bu kadar çok arıyorlar acaba beni?' diyorum. Meğerse, ben tatilde falan değilmişim, Çınarcık'ta konserdeymişim o sırada. Birisi çıkmış sahneye, bayağı bayağı benim şarkılarımı söylüyor, 'Ece Seçkin sahnede' diye haberler geliyor bana. Bakıyorum, denizin ortasındayım. Sonra 'Ece Seçkin sahte çıktı' dediler. Ben sahtesi değilim, ben gerçeğiyim. Aklınızda soru işareti kalmasın" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ece Seçkin, hareketli şarkılarla plajdaki konser alanını dolduran tatilcileri coşturdu.

DHA