EDHO'da düğüm çözülüyor: Sevda, Hızır'ın annesini öldürdü mü ?

Güncelleme:

ATV'de 26 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 149. yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

 Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Naz Elmas'ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Altan'la işbirliği yapan Sevda'nın gerçek yüzünü gören Hızır Çakırbeyli ne yapacak? Herkes Sevda'nın hamile olduğunu sanarken, Sevda ise yeni bir plan yapıyor. Fragmanda Hızır Ali'nin "
Önce babamı öldürmesi için para teklif. Sonra Ömür yengeyi öldürmek için sipariş etmek" sözleri merak uyandırıyor.

Altan'ı kullanarak Çakırbeyliler'i yok etmek isteyen Sevda bu defa ailenin kadınları için plan yapıyor. Çakırbeyliler'in evine gelen Sevda, sürahideki suya zehir katıyor. Her şeyden habersiz olan Hızır'ın annesi Hayriye Çakırbeyli ise suyu içiyor. Peki EDHO'da Hayriye'ye ne olacak? Sevda'nın ise "Biri kurtuldu ama biri illa ki ölecek" sözleri dikkat çekiyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

EDHO son bölüm finalinde, Sevda ve Altan planlarını görüşmek için bir otelde buluştu. Hızır ve adamları ise oteli bastı. Altan ve Sevda'yı birlikte gören Hızır, 'Beni öldürmek için Altan'la plan yapıyorsun. Bir de çocuğumun annesi olacaksın' diyerek Sevda'yı dışarıya gönderdi. Altan ise "En güvendiğin insan satıyorken seni beni niye öldüresin ki Hızır?" sordu. Altan ile başbaşa kalan Hızır'ın yanıtı ise "Bir daha kimse satmasın" oldu. Peki Hızır Altan'ı öldürecek mi?

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir. Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez. Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayacaktır. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düşecektir.