Ekrem İmamoğlu'na bir destek de Haldun Dormen'den: Her şey çok güzel olacak

Ekrem İmamoğlu'na bir destek de Haldun Dormen'den: Her şey çok güzel olacak
Güncelleme:

Tiyatrocu Haldun Dormen, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevine başladıktan sonra mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu için "Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Ama şimdi İmamoğlu ile beraber umudum daha da arttı" dedi.

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini AK Parti'nin itirazını kabul ederek iptal etmesinin ardından başlayan tartışma devam ediyor.

Pek çok sanatçı ve ünlü isim "Her Şey Çok Güzel Olacak" paylaşımlarıyla CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na desteklerini gösterirken, hükümet cephesinden "o slogan FETÖ'nün sloganı" diyerek başlayan propagandayla birlikte İmamoğlu'na yönelik destek mesajlarına her gün yeni bir eleştiri getiriliyor.

23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde bu tartışmalar devam ederken Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen de Ekrem İmamoğlu'na destek veren ünlüler arasına katıldı.

Sanatçı Haldun Dormen, Cumhuriyet'ten Öznur Oğraş Çolak'ın sorularını yanıtladı. Büyük üstad kendisine yöneltilen "Şu anda bir kitap yazıyorsunuz, Beyoğlu’nu anlatan, Ekrem İmamoğlu da Muammer Karaca Tiyatrosu’nu yenileceğini açıkladı yakın zaman da, ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir de gündemde seçim var yine tabii." sorusuna şu yanıtı verdi:

Müthiş bir haber. Çok sevindim. Biz de ondan böyle şeyler bekliyoruz. Ben de söyleyeyim: “Her Şey Çok Güzel Olacak”