Emel Sayın'ın görünmez kazası

Emel Sayın'ın görünmez kazası

Ünlü sanatçı Emel Sayın, bir kafede kafasını plaj şemsiyesine çarptı.

Ünlü sanatçı Emel Sayın, Bodrum'da arkadaşlarıyla bir kafede oturdu. Sayın, ayağa kalktığı sırada başını plaj şemsiyesine çarptı.

Sayın, kontrol amacıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Sayın'ın yapılan tetkiklerinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.
     
Emel Sayın'ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü sanatçının beyin travması şikayetiyle hastaneye getirildiğini söyledi. Yapılan tetkiklerde herhangi bir soruna rastlamadıklarını anlatan Servet, "Tomografisini çektik çok şükür kanaması yok. Gerekli tedavi ve tetkikleri yapıldı, şimdi de taburcu ediyoruz" dedi.

29347103.jpg
     
Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emel Sayın, ayağa kalktığı sırada başını şemsiyeye sert çarptığını ve kontrol amacıyla hastaneye geldiklerini anlattı.
     
Sayın, gerekli tetkiklerin yapıldığını ve herhangi bir şey çıkmadığını aktararak, "İki günlüğüne tatil için Bodrum'a gelmiştim. Görünmez bir kaza oldu. Allah'a çok şükür iyiyim" bilgisini paylaştı.