Emina Jahovic'in markası Balkanlar'da yok sattı

Emina Jahovic'in markası Balkanlar'da yok sattı
Güncelleme:

Jennifer Lopez, Selana Gomez, Rihanna gibi dünyaca ünlü yıldızların izinden giderek kendi kozmetik markasını kuran Emina Jahovic, Balkanlar'da en çok satan markalardan biri haline geldi.

Kendi kurduğu makyaj markasıyla adeta kozmetik sektöründeki devlere kafa tutan Emina Jahovic, yıllar süren çalışmalar sonrasında kadınların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri "Yaemina Beauty" adıyla markalaştırdı Emina Jahovic, 6 ayda Balkanlar'da en çok satan kozmetik markası haline geldi.

"GİRDİĞİMİZ HER NOKTADA BİRİNCİ OLDUK"
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'a konuşan Jahovic, "Pandemiye ve makyaj ürünü satışlarının düşmesine rağmen önce Balkanlar'da, daha sonra Türkiye'de hızlıca pazar payı kazandık. Özellikle Balkanlar'da her girdiğimiz noktada birinci marka olduk" dedi.

3 ÜLKEYE DAHA GİRMEK İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI
"Balkan ülkeleriyle birlikte çok hızlı bir başlangıç yaptık ve hızımız her geçen gün büyüyerek devam ediyor" diyerek bir müjde de veren Emina Jahovic, sözlerine şöyle devam etti: "Yurtdışı ağırlıklı olarak dijital tarafta çalışmalarımız sürüyor ama 6 ay içinde üç yeni ülkeye daha girmek planlarımız arasında. Bu da 100'e yakın yeni nokta açmak demek. Yaemina Beauty'yi global marka haline getirmek üzere emin adımlarla ve gururla ilerlemeye devam edeceğiz."

 

Yazının tamamı için tıklayınız