Enes Batur Murat Boz'un Wifi adını deşifre etti

Enes Batur Murat Boz'un Wifi adını deşifre etti
Güncelleme:

Ünlü Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde aşklarına son noktayı koyan Aslı Enver Murat Boz çiftinin internetlerinin kullanıcı adını ifşa etti. Batur, Murat Boz'un Wifi adının "Aslı-Murat" olduğunu deşifre etti.

Youtube'da yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, Murat Boz ve Aslı Enver'le ilgili şaşırtan bilgiyi takipçileriyle paylaştı.

WİFİ İSMİ MURAT-ASLI

Youtuber Enes Batur, Murat Boz'un kapı komşusu olan DJ Doğuş Çabakçor ile çekim yaptı. O sırada internete bağlanmaya çalışan Batur, Wifi listesinde Murat Boz'un kullanıcı ismini gördü. Batur Murat Boz'un Wifi adının "Aslı-Murat" olduğunu deşifre etti.

Ünlü isim "Ben Murat Boz'un tarafındayım. O hanımcı" demesi ise görüntülerin ayrılık öncesi çekilmiş olduğu ihtimalini akıllara getirdi.

Enes Batur Murat Boz'un Wifi adını deşifre etti - Resim : 1

EVLİLİĞE SICAK BAKMAMASI İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Ayrılık haberleriyle hayranlarını bir kez daha üzen Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz'un ilişkilerinin bitme nedeni, Boz'un evliliğe sıcak bakmaması. Ayrıca Boz'un yakın çevresine "Yorulduk, olmayacağını zaten biliyorduk" dediği de iddialar arasında.