Erdal Beşikçioğlu’ndan Çiçero'ya icra!

Erdal Beşikçioğlu’ndan Çiçero'ya icra!
Güncelleme:

Çiçero'da rol alan Erdal Beşikçioğlu, yapım şirketi hakkında icra davası başlattı. Firma ise yaptığı açıklamada "Ulaşan tebliğ bulunmuyor" dedi.

Çiçero filminde rol alan Erdal Besikçioğlu, ücretini alamadığı gerekçesiyle yapım şirketi hakkında icra takibi başlattı. Mustafa Uslu’nun sahibi olduğu Dijital Sanatlar Yapımevi’nden açıklama geldi.

Sözcü’den Hayati Arıgan’ın haberine göre, II. Dünya Savaşı öncesinde Nazi Almanyası adına casusluk yapan ve Çiçero lakabıyla tanınan Elyesa Bazna isimli Arnavut casusun hayatını anlatan filmin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Dijital Sanatlar Yapımevi şirketinin sahibi Mustafa Uslu ile davalık oldu. Beşikçioğlu filmdeki oyunculuk ücretini ödenmediğini ileri sürerek Dijital Sanatlar Yapım Evi hakkında 277 bin TL’lik icra takibi başlattı.

HACİZ İŞLEMİ BAŞLATILDI

İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvuran oyuncunun avukatı, yapımcı Uslu’nun şirketi hakkında haciz işlemleri başlattı. Firmadan da konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Mevzu edilen icra takibi, ihtarname, herhangi bir hukuki başvuru veya bugüne kadar şirketimize ulaşan bir tebliğ bulunmamaktadır” denildi. Açıklamada, Beşikçioğlu’na gerekli ödemenin yapıldığı belirtilerek borç iddiaları da yalanlandı.

ELYESA BAZNA’NIN ÜÇ KIZI DAVA AÇMIŞTI 

Elyesa Bazna’nın üç kızı, Müslüm, Ayla ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmlerine imza atan yapımcı Mustafa Uslu’nun, Çiçero filmi için kendilerinden izin almadığını ileri sürerek dava açmıştı. Firma, yapılan itirazlar doğrultusunda davada “kovuşturmaya yer olmadığı” kararı verildiğini açıklamıştı.