''Erkan Petakkaya uçakta tacize uğradı''

Güncelleme:

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın uçakta olay çıkardığı iddia edilmişti. Yapımcı Mustafa Uslu, Petekkaya'nın uçakta bir kadın tarafından fiziki olarak tacize uğradığını ve bu olayda kendisinin suçlandığını öne sürdü.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edildi. O anlar başka bir yolcu tarafından kameraya alındı.

Erkan Petekkaya'nın yakın arkadaşı Mustafa Uslu, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak olayın iç yüzünü anlattı. Uslu ilk açıklamasında "Erkan ile konuştum. Olayın aslı şu; bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, Erkan da tepki gösterince olaylar gelişiyor" dedi.

"ERKAN'A TEZGAH KURULDU"

Yapımcı Mustafa Uslu, yakın arkadaşı Erkan Petekkaya'nın uçakta başına gelen olayı anlattı. Uslu, olayla ilgili şunları söyledi:

"Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

"BİR KADIN ERKAN'IN KALÇASINA DOKUNMUŞ"

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş… 'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor…"

''Erkan Petakkaya uçakta tacize uğradı'' - Resim : 1

"YEMİN EDERİM BEN YAPMADIM"

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya'nın uçaktan inerken "Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım." demesi dikkat çekmişti.

Erkan Petekkaya uçaktan atıldı ! O anlar kameradaErkan Petekkaya uçaktan atıldı ! O anlar kamerada