Erkan Petekkaya çılgına döndü: ''En pis küfürleri size gönderiyorum''

Erkan Petekkaya çılgına döndü: ''En pis küfürleri size gönderiyorum''
Güncelleme:

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini hayat veren ancak diziyle yollarını ayıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı haberine çok sert tepki göstererek "En pis küfürleri size gönderiyorum" dedi.

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'yı çileden çıkardı. Paylaşımda “Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini gören Erkan Petekkaya çıldırdı.

"EN PİS KÜFÜRLERİ SİZE GÖNDERİYORUM"

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, “Ben hiç bir yerden kovulmadım !!!!!!!!! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edecegim. Allah belanızı versin. Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum.Hayırlısıyla... Allah yüreğinize iyilik versin" ifadelerini kullandı.