Esra Erol'dan Survivor sinyali

Esra Erol'dan Survivor sinyali

Evlilik programı sunucu Esra Erol, çok ilginç açıklamalarda bulundu

ATV'nin sevilen evlilik programı sunucusu Esra Erol, özel açıklamalarda bulundu. Erol, 'Bakarsınız Survivor'a katılır orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz' diye konuştu.

23 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen söyleşi nedeniyle eski törenlerle ilgili açıklamalarda bulunanEsra Erol, ''Eski 23 Nisan'larla ilgili hatırladığım en önemli şeylerden bir tanesi hangi aktivitede bulunacaksam ona göre uzun beyaz çorap giyerdim. Annem saçımı örerdi şu an ki gibi. Mustafa Kemal'in de dediği gibi ilkelerine vatanına bağlı çocuklar yetiştirilmeli. Kütahya'da büyüdüm. Stadyumlarda binlerce çocuk gösteri yapardık. Çok keyifli günlerdi'' dedi.
 
Yıllar önce flash tv'de yaptığı programları zaman zaman izlediğini belirten Erol, ''Dününe sahip çıkan bir kadınım. Programı yaptıktan sonra Taksim'e gider uzun yürüyüşler yapardım. Eskiden adaylar daha farklıydı. Şimdi gençler programa gelince kamera karşısında ne yapacaklarını biliyorlar. İnsanların çok eleştirdiği programı marka haline getirdim. Beni rahatsız eden nokta, evlilik programları sadece Türkiye'de varmış gibi eleştiriliyor. Birçok ülkede bu tür programlar var'' diye konuştu.
 
İkinci çocuğu 5 aylık olan Esra Erol, ''Kalabalık bir ailede büyüdüm. 3. çocuğu doğurmak isterdim. İsterim ki ailem de kalabalık olsun ama 2 çocuk şimdilik iyi. Çocuklarım ilerleyen yıllarda kariyerplanlaması nedeniyle Avrupa veya Amerika'da okuyabilirler'' şeklinde konuştu.
 
Yemek kanallarını izlediğini de açıklayan Erol, ''Feci şekilde Kiralık aşk dizisine kafayı taktım. Evli ve Öfkeli beğendiğim keyifli bir dizi.. Survivor'a gidiyorum dersem eşim Ali destekler beni. Ancak fareler ve böcekler bana göre değil. Açlığa dayanabilirim. Survivor'a katılabilirim de..Bakarsınız Survivor'a katılır orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz'' diye konuştu.

Mynet