Eşref Kolçak'ın cenazesinde selfie yarışı

Eşref Kolçak'ın cenazesinde selfie yarışı
Güncelleme:

Eşref Kolçak'ın cenazesine ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmeye çalışanlar pes dedirtti. Kolçak'ın tabutuyla fotoğraf çektiren vatandaşlar, cenaze aracının ilerlemesine de engel oldu.

Ünlü sinema sanatçısı Eşref Kolçak’ın cenazesine katılan ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar cenaze aracının ilerlemesini zorlaştırdı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde sinema sanatçısı Eşref Kolçak’ın cenazesinde tabutta selfie çeken ve fotoğraf karesine girme yarışında olan vatandaşların yanı sıra, ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmeye çalışan insanlar cenazede olduklarını unuttu. Cenaze namazının ardından Kolçak’ın cenazesi, cenaze aracına konularak yolun açılması beklendi. Fakat araç, ünlü sanatçılarla fotoğraf çekmek insanlar nedeniyle ilerleyemedi.

Eşref Kolçak'ın cenazesinde selfie yarışı - Resim : 1

Eşref Kolçak’ın cenazesi uzun süren bekleyişin ardından Gemlik İlçe Mezarlığı'nda götürülerek eşi Özcan Kolçak ve oğlu Harun Kolçak'ın yanına defnedildi.

Eşref Kolçak'ın cenazesinde selfie yarışı - Resim : 2

"BU NASIL İNSANLIKTIR"

Eşref Kolçak, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda, oğlu Harun Kolçak'ın cenazesinde fotoğraf çektirme yarışına girenlere tepki göstermişi. Kolçak, "O insanların bu kadar terbiyesiz olacağını ben tahmin etmedim. Düşünebiliyor musunuz, cenazeye gelmiş biri bana “Başka hangi artistler gelecek, resim çektireceğiz” diye sordu. Bu nasıl insanlıktır!" ifadelerini kullanmıştı.

Seçiniz...