Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol aşk yaşıyor

Farah Zeynep  Abdullah ile Doğu Demirkol aşk yaşıyor
Güncelleme:

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın meslektaşı Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili ''Ahlat Ağacı'' filminde birlikte rol almıştı.

Hürriyet'ten Arzu Akbaş'ın haberine göre, oyuncu Farah Zeynep Abdullah, meslektaşı Doğu Demirkol ile sürpriz bir aşka yelken açtı.

Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı.  

Ahmet Rıfat Şungar ile Doğu Demirkol 'Ahlat ağacı' filminde birlikte rol almıştı.

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR ?

Mersinli bir anne ve Balıkesirli Çerkez bir babanın oğlu olan Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Tam ismi Aydın Doğu Demirkol'dur. Üniversite eğitimini bilgisayar mühendisliği üzerine tamamlayan Doğu Demirkol, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı ancak finale gitmeyi başaramadı. Farklı alanlara ilgi duyduğu ve pek çok konuda yetenekli olduğu bilinen genç oyuncu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı komik paylaşımlarla dikkat çekti. BKM Mutfak ekibinde yer alan Murat Gençoğlu ile yolunun kesişmesi ardından Güldür Güldür programına dahil oldu. Başrollerinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı bir Ali Atay filmi olan Ölümlü Dünya'da beyazperdeye adım atan Doğu Demirkol, son olarak, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'nın başrollerinden birini üstlendi, buradaki Sinan karakteriyle büyük bir beğeni kazandı.

Hürriyet