Fatih Ürek: Demet Akalın ilgi alanım değil

Fatih Ürek: Demet Akalın ilgi alanım değil
Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda ablasını kaybeden Fatih Ürek, kendisine başsağlığı bile dilemeyen Demet Akalın'ı hayatından çıkardı. Etiler'de görüntülenen Fatih Ürek, Demet Akalın ile ilgili soruya ''İlgi alanım değil'' diyerek yanıt verdi.

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün işletmeciliğini yaptığı Etiler'deki restoranında görüntülendi. Yakın dostu Hakan Akkaya mekandan çıkarken merak edilen soruları yanıtlayan Ürek, Demet Akalın'la ilgili soruyu da cevap verdi.

"MÜŞTERİLERE MENÜ VERMEK YERİNE DİREK OKUYORUZ"
Snob Magazin'in haberine göre, koronavirüs nedeniyle yavaş yavaş normalleşmeye dönülen şu günlerde işletmesinde nelere dikkat ettiğini anlatan Ürek, "Müşterilerimizin muhakkak ateşlerini ölçüyoruz. Mesafe kuralına dikkat ediyoruz. Menüyü müşterilerimize okuyoruz. İnsanlar bu düzene yavaş yavaş alışacak" dedi.

DEMET AKALIN'I HAYATINDAN SİLDİ
Yakın bir zaman için konserlere başlamayı ümit eden Fatih Ürek, meslektaşı Demet Akalın'la görüşüp görüşmediği yönündeki soruya "İlgi alanımda değil" diyerek cevap verdi. Fatih Ürek, ablasının vefatında yanında olmayan ve arayarak taziye dileklerinde bulunmayan Demet Akalın ile küsmüştü.