Gani Müjde'nin bile ağzı açık kaldı! Tam 17,5 kat zamlandı

Güncelleme:

2022 yılında zamla yatıp zamla kalkmaya devam ediyoruz! Araç sahiplerini isyan ettiren kasko fiyatları son olarak ünlü yönetmen ve senarist Gani Müjde'yi de isyan ettirdi. Sadece bir yılda gelen 17,5 kat zam sosyal medyada da gündem yarattı.

Akaryakıt fiyatları ve yüksek enflasyon nedeniyle artan trafik sigortası araç sahiplerini zor durumda bırakırken, kasko fiyatlarındaki büyük artış dikkat ekiyor. Son olarak aracına kasko yaptırmak isteyen yönetmen ve senarist Gani Müjde'nin paylaştığı rakam gündem yarattı.

7 yaşındaki aracına her yıl düzenli olarak kasko yaptıran yönetmen ve senarist Müjde, yeniletmek istediği kaskosu için sigorta şirketlerinden fiyat aldı.

EN DÜŞÜK KASKO TEKLİFİ 40 BİN TL

En düşük teklif geçen yılki fiyatın 5 katı olan 40 bin TL olarak geldi. Ancak Müjde, fiyatlara baktığındaysa şaştı kaldı.

Gani Müjde'nin bile ağzı açık kaldı! Tam 17,5 kat zamlandı

 140 BİN TL'LİK KASKO TEKLİFİ

Kanal D'de yer alan habere göre; kasko fiyatının 140 bin TL'ye kadar çıktığını gören Müjde "Biri şaka yapıyor herhalde dedim. Şirketler 'bize arabanı getirme biz bu işleri bıraktık' der gibiler" diye konuştu.

 "NORMAL BİR ARACA BİNİYORUM"

İstenen kasko bedelini sosyal medyada paylaştıktan sonra herkesin çok lüks bir araca bindiğini zannettiğini belirten Müjde "Normal bir araca biniyorum" dedi.

Fiyatlar yüzünden aracına henüz kasko yaptırmadığını söyleyen müjde, gelen zamlara isyan etti.