Gelin adayı çocuk mu aldırdı?

Gelin adayı çocuk mu aldırdı?

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programındaki tesettürlü gelin adayının çocuk aldırdığı iddiası ortalığı karıştırdı.

İzdivaç programında çocuk aldırdığı öne sürülen gelin adayı Yasemin, takipçilerinden "Bu iddia doğru mu?" sorusuna "Bu nasıl bir saçmalıktır" diyerek yanıt verdi.

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programına katılan damat adaylarından Ahmet, kapalı gelin adaylarından birinin çocuk aldırdığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası tüm gözler gelin adaylarından Yasemin'e çevrildi.
 
"BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR"
 
Zaman zaman periscope aracılığıyla takipçilerinin karşısına geçen Yasemin'e bu iddiaların doğru olup olmadığı soruldu. Çocuk aldırdığı yönündeki dedikoduları sert bir dille yalanlayan Yasemin, "Çocuk aldırdım, benim haberim yok. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.
 
DAMAT ADAYI NE DEMİŞTİ?
 
Kapalı bir gelin adayının kendisi ile birlikteyken ekipteki başka bir kişiden hamile kaldığını ve çocuğu aldırdığını öne süren Ahmet, şu ifadelere yer vermişti: "Bana talip olan ve bana aşık olduğuna inandığım kapalı bayan orada çalışanlardan biriyle olmuş ve çocuk aldırmış. Kimden diye sordum söylemedi, o gece yanında oldum. Hastanede yalnız bırakmadım. Çocukla benim alakam yok."