Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu

Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu
Güncelleme:

İzdivaç programlarıyla adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonunda işe başlayan gelin adayı Hanife, kendisine 'şişman' diyen takipçilerine hakaret etti.

İzdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Hanife Gürdal, kendisini eleştiren takipçilerine hakaret etti.

"GÖBEĞİMİ İÇİNE ÇEKMEM!"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Hanife, "Ne kadar sal.. sal.. yakıştırmalar yapıyorsunuz arkadaşım. Şişmanım ben şişman. Kendimi bildim bileli o göbek üzerimde var, üstüne oturan kıyafetler giyince de daha belli oluyor. Rahatıma düşkün olduğum için zaten dar şeyler pek giymem göbeğimi de içine çekmem! Görmek istemeyen pislik atacak olan gözünü kapatsın. Bone fikride vermeyin artık ben her şeyi denedim olmadı saçım ağır geliyor ve kayıyor." ifadelerini kullandı.

POMPACILIK YAPMASIYLA GÜNDEMİ GELMİŞTİ

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak işe başlamasıyla gündeme gelmişti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" diye konuşmuştu.

Gelin adayı Hanife: ''Beni otelden kaçırdılar''Gelin adayı Hanife: ''Beni otelden kaçırdılar''

 

Etiketler gelin adayı hanife