Gonca Vuslateri'den o iddiaya açıklama

Gonca Vuslateri'den o iddiaya açıklama
Güncelleme:

Gonca Vuslateri havalimanında yaşanan olaya tepki göstermesinin ardından bir takipçisi onu memnun etmeyecek bir anıyı paylaşmıştı. Gonca Vuslateri ise o iddia sonrasında açıklama yaptı.

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran İstanbul Havalimanı'ndaki bir kadın yolcunun çalışan personele ağır hakaretlerde bulunması olayına tepkiler çığ gibi yağdı. Bu çirkin duruma kayıtsız kalmayan oyuncu Gonca Vuslateri de bir mesaj yayınladı ama takipçilerinden birinden gelen yanıt ise herkesi şaşırttı.

"KİMSEYE NEZAKETSİZLİK YAPMAM"

Gonca Vuslateri, havalimanında gerçekleşen olaya tepki gösterdikten sonra bir takipçisi de yaşadığı tatsız anıyı Vuslateri’ye cevap olarak yazmıştı. Gonca Vuslateri takipçisinden gelen yoruma şu sözlerle yanıt verdi:

"Maalesef meşhur olmanın dezavantajlarından biri de bazı ithamların üzerinizde bir şekilde bir iz bırakması için gerçekleştiğini biliyor olmanıza rağmen topu daima göğsünüzde yumuşatmak zorunda olusunuz. Çünkü göz önünde olmanızla bu hakkı çoktan kaybetmiş oldugunuz düsünülür. Ben hiç bir zaman hiç kimseye nezaketsizlik yapmam. Üstelik calisan insanlara,hizmet aldigim insanlara nezaketsiz davrananlari da icimde cok baska yere koyarim. Cunku bu konu “hassasiyetimdir.”

Ama iste fazla ortada olunca insan karalamak daima kolaydir.Insanlar insanliklarina gore kategorize edilir.Beni koyduklari yeri anlarim.Fakat yine ortada olmak,aslinda neyin ne oldugunu anlatmayi da engeller.Ben haksiz olmamla basa cikabilirim. Ama ozur dilemek ve sevmenin kalabalik karsisindaki kullanimi konusunda egitimsiz bir toplum olmamizdan sosyal medyada mektuplasiyoruz. Kisaca su,bazen karsinizdaki insan sizi taniyordur.Siz kirpiginizin kipirdayisinizdan,o gunun anne babanizla kocanizla tartismis halde ya da arkadasiniz öldugu hikayesiyle degil sizi taniyan insanin ‘kendi icinde yasadigi husumetle’ degerlendirir.Cunku tatminsizligi hesap etmemis bir gununuzdesinizdir.Her ikiniz de!Bu nezakete susariz.Bu da bence mesleki deformasyon.. kendimizi tartismaya acabilir “hakaret etmedikten sonra..” burda bir tehdit edicilik yok.. e ama boyle bir sey de yoksa?.. Samimiyetine inandigim tum kalplere acik olmak disinda sizin gibi tipki..ben de baska formul bilmiyorum inanin"

 

 
 

Etiketler Gonca Vuslateri