Güzel oyuncu Türkü Turan'ın ''üreme'' açıklaması olay oldu

Güzel oyuncu Türkü Turan'ın ''üreme'' açıklaması olay oldu
Güncelleme:

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin yıldız ismi Türkü Turan'ın ''üreme'' açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Star TV'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde Zahide ile Meryem karakterlerini canlandıran 35 yaşındaki oyuncu Türkü Turan, Posta'dan Bekir Saçar'a konuştu. Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Efsane Veli Bar’ın sahibi Veli Bey’in kızı olmayıp, ünlülerle tanışmasaydın, yine oyuncu olur muydun?
Bilmiyorum öyle bir Türkü nasıl olurdu? Neyi sonradan öğrendim, neyin zaten içindeymişim... Onu ayırmak çok zor.

‘Seni Çok Bekledim’ dizisinin dördüncü bölümünde öldün, başka bir karakterle diziye geri döndün. Bu nasıl oldu?
Aslında Zahide karakteri küçük bir roldü ve ölümüyle hikaye başlıyordu fakat yazıp oynandıkça hepimiz çok sevdik ve planladığımızdan iki bölüm fazla yaşattık. Meryem ve Zahide’nin tıpatıp benzer olmaları zaten hikayenin temel taşlarından biriydi.

AYNI DİZİYE FARKLI BİR KARAKTERLE DÖNMEK BİR RİSK DEĞİL MİYDİ?

Böyle bir kaygı yaşamadım çünkü zaten izleyicinin Meryem’e önce kızıp, sonradan seveceğini tahmin ediyordum. Zahide, melek gibi nahif bir kadındı. Meryem ise asi ve sert. Aksine, bir hikayenin içinde iki farklı duygu yaratan iki ayrı rolü oynamak, beni inanılmaz mutlu etti.

YÖNETMEN OLMA HAYALİN VARDI, SEVENLERİN SENİ NE ZAMAN O KOLTUKTA GÖRECEK?

Benim bir sürü hayalim var. Kendi filmimi yazmak, çekmek, roman yazmak, müzik yapmak… Zaman zaman bazıları ağır basıyor, sonra değişiyor. Ama dönüp dolaşıp hep aynı şeylerin etrafında merak duygum kabarıyor. Hangisini önce yapacağımı ya da yapıp yapamayacağımı kestiremiyorum. Hayat, hangisini önce yapmama izin verirse oradan başlıyorum..

AKBANK CAZ FESTİVALİ’NDE EMİR ERSOY İLE SAHNEYE ÇIKTIN. İLERİDE PROFESYONEL OLARAK ŞARKI SÖYLEME HAYALİN VAR MI?

Evet, pandemide müzisyen arkadaşım Samet Evci ile bir şarkı yaptık. Şimdilik kenarda paylaşılmak üzere heyecanla bekliyor. İkincisi için çalışıyoruz. Tamamen keyif almak için yaptığımız bir şeydi. Bir noktada paylaşacağız elbette.

YAŞADIĞIN DÜNYADAN MEMNUN MUSUN? ELİNDE OLSA NELERİ DEĞİŞTİRİRSİN?

Memnun biriyle uzun zamandır karşılaşmadım ve ben de memnun değilim. Elimde olsa, genel geçer kabul görmüş neredeyse her şeyi değiştiririm. Bir insanın ömrünün, en enerjik ve heyecanlı yıllarının, okul gibi kurallara sıkışmış bir kurumda geçmemesi için bir sistem oluştururdum. ‘Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi’ndeki empati silahından herkeste olmasını isterdim. Ve dünya iyileşene kadar insan üremesini bir müddet durdururdum.

Posta