Hakan Ural: ''Ben yalakayım hamdolsun''

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen iftar programına katılan Hakan Ural kendisine yönelik tepkilere “Hadi ben devletin yalakasıyım, siz nesiniz?” diyerek yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlediği iftar programında yer alan Hakan Ural fotoğraflar paylaşıp “Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu” dedi.

Hakan Ural bu paylaşımdan sonra Twitter’in en çok konuşulan isimleri arasına girdi. ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının yorumcusu Ural, kendisine yapılan eleştirilere canlı yayında tepki gösterdi. Ural açıklamasında “Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilidir” dedi.

Ural konuşmasına şunları söyledi:

“Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seven bir insanım. bunu da hiç saklamam. İnsani olarak da çok seviyorum. Memlekete yapmış olduğu hizmetleri saymak… Allah çarpar adamı. Tüm yaşamının tamamını ülkesine adamış bir insanı yok sayacaksın da ben bu kadar hizmete mukabil seviyorum diye kötü olacağım! Vatana millete faydası olduğu için yaptıklarının hakkı ödenemeyeceği için Allah razı olsun diyorum. Son nefesime kadar da diyeceğim. Bir rüya görsem bir vahiy gelse, seçim günü Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy çıkıyor. O da benim oyum. Ve ikimiz de yok oluyoruz. Kahkahalarla o oyu ben atarım.”