Haluk Levent bir hayranını daha sevindirdi

Haluk Levent bir hayranını daha sevindirdi
Güncelleme:

Haluk Levent kurduğu dernek ile yardım yapmaya devam ediyor. Doğuştan sol eli olmayan 11 yaşındaki Nuriye Gürel'e toplanan yardım ile biyonik el alan Haluk Levent, küçük kız ile birlikte gitar çaltı.

Haluk Levent sosyal medyayı yaptığı hareketle sallarken, binlerce destek yorumu aldı. Biyonik bir el ve Haluk Levent ile gitar çalan Nuriye Gürel'in hayalini gerçekleştiren herkese teşekkür etti.

Haluk Levent kurucusu olduğu dernek ile bir kişinin daha hayallerini gerçekleştirdi. Nuriye Gürel bir kaç ay önce hayranı olduğu Haluk Levent'e sosyal medyadan seslenerek onunla gitar çalmak istediğini söyledi. Nuriye'nin bu isteğine anında cevap veren Haluk Levent, kurucusu olduğu platformun üyelerini devreye sokarak biyonik el için valilik onayıyla yardım kampanyası başlattı.

Biyonik el için gerekli olan 139 bin lira kısa sürede toplandı. Denizli'den İstanbul'a gelen Nuriye Gürel için özel hazırlanan biyonik el takıldı. Haluk Levent hayallerine kavuşan Nuriye Gürel ile "Hatırla sevgili" parçasını çaldı. Sosyal medyada gündem olan Haluk Levent'in özel hayatı mercek altına alındı. Hayranları Haluk Levent'in nereli olduğunu sorguladı. İşte ünlülerin memleketleri..
 
.

Etiketler sol el Haluk Levent