Haluk Levent'in ardından Oğuzhan Uğur da Bahçeli'ye yanıt verdi

Haluk Levent'in ardından Oğuzhan Uğur da Bahçeli'ye yanıt verdi
Güncelleme:

Oğuzhan Uğur, Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef gösteren MHP lideri Bahçeli'ye "Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik" diyerek yanıt verdi.

Oğuzhan Uğur, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef göstermesinin ardından bir paylaşım yaptı. Uğur, "Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız" dedi. 

Uğur paylaşımında, "Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP'li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik" ifadelerini kullandı. 

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Devleti kenara itip ahbap-çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması, devletin inandırıcılığını gölgelemektedir. Bizim nazarımızda itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Hatay'da baraj yıkıldı yalanını sosyal medyada servis edenler afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?" ifadelerini kullanmıştı.