Hanife'den takipçisine ''iç çamaşırı'' tepkisi

Hanife'den takipçisine ''iç çamaşırı'' tepkisi
Güncelleme:

Başörtüsünü çıkardığı için eleştirilerin hedefi olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, ''İç çamaşırın belli oluyor'' diyen takipçisine verdiği yanıtla olay oldu.

Yayınlanması yasaklanan Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarıyla ünlenen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde başını açtığını duyurmuştu. Radikal bir kararla başını açan Gürdal sosyal medyadan da eleştirilerin hedefi oldu.

Hanife'den takipçisine ''iç çamaşırı'' tepkisi - Resim : 1

"SÜDYENLE GEZECEĞİM VAR MI PROBLEM"

Kendisine yeni bir sosyal medya hesabı açan gelin adayı, sık sık paylaşımlar yapıyor. Gelin adayı, "Sadece başımı açtı vücudum hala kapalı, üsturuplu giyinmeye devam ediyorum" diyerek açıklama yapmıştı. Gürdal yaptığı son paylaşımında iç çamaşarının belli olduğunu söyleyen takipçisine sert çıktı. Gürdal, "Südyenle gezeceğim var mı problem" cevabını verdi.

Hanife'den takipçisine ''iç çamaşırı'' tepkisi - Resim : 2

"İSLAMİYETİ ÇOK GÜZEL TEMSİL ETTİM"

Sosyal medya hesabından neden başını açtığını açıklayan Hanife ayrıca eleştirilere de cevap verdi Hanife konuyla ilgili, "Bugün kendime uzunca sordum ben kimim diye. 'Ben bu giyimim ile mutlu muyum?' diye sordum. Uzunca bu kararı düşündüm. Hayat benim hayatım. Karar benim kararım. Benim ailem komple muhafazakar. Ben kötü örnek olmuyorum. Konu inancımla alakalı değil. Konu daha güzel görünmek değil. İslamiyet çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum. Ben sadece daha fazla tesettürlü kalamayacağımı anladıktan sonra kararımı verdim." demişti.