Hayko Cepkin'den yeni albüm ! Bu şarkılar ve klip çok konuşulacak

Hayko Cepkin'den yeni albüm ! Bu şarkılar ve klip  çok konuşulacak

Cover şarkılardan oluşan "Beni Büyüten Şarkılar Vol.1" albümüyle Hayko Cepkin yine adından söz ettireceğe benziyor..

‘Sakin Olmam Lazım’, ‘Tanışma Bitti’, ‘Sandık’ ve ‘Aşkın Izdırabını…’ albümleri ile sahnede anlattığı hikayeler, Türkiye’de daha önce görülmemiş sahne performansları ve her projesi farklı bir konsept hazırlayan Hayko Cepkin, yepyeni albümü 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1' ile yine şaşırttı.

Hayko Cepkin’in hayatında önemli bir yeri olan şarkıları kendine has yorumladığı 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1' albümü 9 cover şarkıdan oluşuyor.

Geçtiğimiz hafta iTunes’da ön satışa açıldığı an itibariyle ‘en çok satan’ listesinde 1. sıraya oturan ‘Ben İnsan Değil miyim?’ yorumu, albümü bekleyeneler için heyecanı daha da arttırdı.

Yeni albümü '‘Hayatımın, fikirlerimin ve müziğimin olgunluk dönemine giriyorum" sözleriyle ifade eden Hayko Cepkin, ilk klibini yine çok merak edilen ‘Aldırma Gönül’ şarkısına çekti.

Ekibinin ve bu şarkı için yazdığı rap sözleriyle Hayki’nin de kendisine eşlik ettiği klip, dış çekim sahneleri ve performans görüntülerinden oluşuyor. İstanbul’un kaosundan kaçan ve can sıkıcı olaylara, durumlara aldırma diyen bir adamın hikayesinin anlatıldığı klibin yönetmeni Göksel Balaban.

Balaban daha önce bir çok klip ve reklam çalışması ile adından söz etmişti. Eylül Film Stüdyoları'nda 35 kişilik bir ekiple 16 saatte çekilen klibin görüntü yönetmenliği Alican Akgün’e, yapımı ise Bambu Film Evi’ne ait.. Albüm görselinde sanat yönetmenliğini yine Göksel Balaban, kapak tasarımını ise Dünya Atay üstlendi.

Eski şarkıları yeni nesil ile buluşturan 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1' 29 Ocak'ta tüm müzik marketlerde olacak.

kapak_son.jpg