Helin Avşar ağlayarak canlı yayını terk etti

Helin Avşar ağlayarak canlı yayını terk etti

“Aklınızda Kalmasın” programına telefon ile bağlanan Bülent Ersoy, programın sunucusu Helin Avşar ile tartıştı.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem ile anılarını anlatmak için “Aklınızda Kalmasın” programına telefon ile bağlanan Bülent Ersoy, programın sunucusu Helin Avşar ile tartıştı!

Yoğun bakımda yatan usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem'i anlatmak için programa bağlanan Ersoy herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"KUMAR HASTALIĞI VARDI"

Coşkun Erdem’e her zaman destek olduğunu söyleyen Ersoy, “2 kez ekstra programlarımın parasını ona bıraktım. Çalışmış olduğum gazinolarda da fasıl yapması için kendisini istediğimi patrona ilettim ve onu aldırdım. Kumar hastalığı vardı benim gözümün önünde Kıbrıs’ta aşağıya indi bütün paraları her şeyi orada bıraktı.” dedi.

"KİMSEYİ KAALE ALMIYORUM"

Daha önce annesi Emal Avşar'ın cenazesine katılmadığı için Bülent Ersoy'u asla affetmeyeceğini söyleyen Helin Avşar'a ünlü sanatçıdan tepki geldi.

Ersoy, “Zatıalinizle konuşmak meraklısı değilim ve kimseyi kaale almam!” diyerek Helin Avşar’ı kızdırdı.  Bülent Ersoy'un tepkisi karşısında olduça sinirlenen Avşar, “Sinirlendiğim zaman ağzıma hakim olamıyorum.” diyerek Ersoy’a tepki gösterince ElifGüvendik araya girip Helin Avşar’ı sakinleştirdi. Kısa süreli gerginliğin ardından  Bülent Ersoy, Emel Avşar'ın cenazesine gidemediği için çok pişman olduğunu ve vicdan azabı çektiğini söyleyince Helin Avşar gözyaşlarını tutamayıp canlı yayını terk etti.