Hercai'ye damga vuran öpüşme sahnesi

Güncelleme:

Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün başrollerini paylaştığı ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin son bölümüne Miran ve Reyyan'ın ateşli öpüşme sahnesi damga vurdu.

Mia Yapım imzalı , yönetmenliğini ise Cem Karcı'nın yaptığı Hercai dizisi, 1 Kasım Cuma akşamı 19. son bölümüyle ekrana geldi. Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün başrollerde oynadığı dizide Miran ve Reyyan aşklarını doyasıya yaşadı. Bugüne kadar oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olan Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran'ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanmaya başlar.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

gözleri önünde sevdiği adamın acı çekmesine dayanamayan Reyyan sevgisiyle Miran'ın yaralarını sarmaya çalışır. Azize'nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma, Azize'yi durdurmak için Dilşah'ın kendisine emanet ettiği mektubu Hazar'a teslim eder. Yıllar önce büyük bir sevdayla bağlandığı Dilşah'ın geçmişten uzattığı yardım eli sayesinde Miran'a doğruları ispatlayacağına inanan Hazar acaba Azize'ye karşı verdiği bu mücadeleyi kazanıp Miran'ı suçsuz olduğuna inandırmaya çalışırken, Reyyan'ı Aslanbey konağından çıkarabilecek midir

Ebru Şahin, Akın Akınözü, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Gülçin Hatıhan'ın rol aldığı Hercai dizisi 20. yeni bölümüyle 8 Kasım Cuma akşamı ATV'de olacak.

Seçiniz...