Hollywood’un ilk Türk süper kahramanı Altay oldu!

Hollywood’un ilk Türk süper kahramanı Altay oldu!
Güncelleme:

T World Entertainment and Productions yapımcı şirketi önümüzdeki yıl bir Türk süper kahraman evreni oluşturacağını açıkladı. İlk süper kahramanımızın ismi ise Altay.

Sinema ve televizyon dünyasında tarihe damga vurmuş karakterleri imrenerek izlemiş ancak bize ait herhangi bir karakterle tanışamamıştık. Hakan the Protector ile açılışı yapan Netflix’in ardından ülkemizde hareketlilik var.

Türk süper kahramanlar evreni

Gelen bilgilere göre T World Entertainment and Productions yapımcı şirketi bir Türk süper kahraman evreni oluşturmak için kolları sıvadı. T World adıyla oluşturulacak bu süper kahraman evreninde filmler, diziler, video oyunları ve kitaplar olacak.

T World evreninin ilk kahramanı Altay olacak. Firma Mart ayı sonunda yapılacak MIPTV 20.20 Cannes festivalinde Altay kahraman dizisinin tanıtımını yapacak. Altay dizisinin ilk bölümünü ise Lost, Prison Break ve Grey's Anatomy dizilerinden tanıdığımız Bobby Roth yönetecek.

Altay karakteri sonrasında ise Su, Su Perisi, Rumi, Nazar ve İkizler karakterlerinin tanıtıldığını göreceğiz. Şirket ilk etapta 2 sinema filmi ve 3 televizyon dizisi planlıyor. Sonrasında oyunlar ve kitaplar gelecek.

Netflix, Amazon, Hulu, Apple ve European’a gidiyoruz

Yapılacak projeler ise Netflix, Amazon, Hulu, Apple ve European gibi dünya çapında şirketlere dağıtılacak.
Son dönemde Türk dizilerinin global çapta popüler olması T World için de avantaj olacak. Başta Netflix olmak üzere global çaptaki pek çok içerik platformuna ve televizyon kanalına süper kahraman yapımlarının pazarlanması planlanıyor.