İbo Show'a isyan etti: ''İbo Show'da benimle dalga mı geçildi?''

İbo Show'a isyan etti: ''İbo Show'da benimle dalga mı geçildi?''
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde İbo Show'a katılan Gonca Vuslateri'nin giydiği kıyafet sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Yıllar önce benzer bir kostümle İbo Show'a katılan Cansever üzüntüsünü dile getidi

Şarkıcı Cansever, kendisinin Gonca Vuslateri üzerinden gündeme gelmesinden rahatsız oldu. 'Lerzan’la Çok Mutlu' programının canlı yayına bağlanan Cansever, "Benimle dalga mı geçildi?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses’in sunduğu 'İbo Show' programına konuk olan Gonca Vuslateri, giydiği kırmızı ceket nedeniyle yıllar önce yine aynı programa katılan Cansever’e benzetilmişti.

UçanKuş TV'de 'Lerzan’la Çok Mutlu' programının canlı yayınına katılan Cansever, “"İmparator'a, İbrahim Tatlıses'e teşekkür etmek istiyorum. Yine bir gündem yarattı. Cansever, 'İbo Show'da patlama yapmıştı. Gonca'yı çok seviyorum, hayranıyım. Aynı şekilde o da benim hayranımdır" dedi.

Cansever, Gonca Vuslateri'nin giydiği kıyafet konusunda ise “Benimle dalga mı geçildi? Yoksa bilerek mi o kıyafeti giydi?” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, Hakan Altun ile aşk yaşayan Gonca Vuslateri’nin 'İbo Show’a katılmasının ardından sosyal medyada yapılan “Hakan, Gonca Vuslateri sanıyordu içinden Cansever çıktı” şeklindeki yorumlara çok kırıldığını ifade etti.

Cansever de yıllar önce 'İbo Show' programına katıldığında kırmızı ceket giymişti.