İbo Show'un ilk konukları belli oldu

İbo Show'un ilk konukları belli oldu
Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra İbo Show programıyla ekranlara geri dönüyor. Programın ilk konukları Kutsi ve Deniz Seki olacak.

Perde kapandığı yerden yeniden açılıyor ve tam 9 yıl süren hasret, Star ekranlarında son buluyor. Poll Production ve Global Medya’nın yapımcılığında hazırlanan İbo Show, milyonları ekrana kilitleyecek çok özel bir bölümle geliyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, seyirciyi yıllar önceye götürüyor ve daha önce hiç kimsenin konuşmadığını konuşuyor. “O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, Cano’ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha bir çok sorunun cevabını bulacağınız bu tarihi program, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak!

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

İbrahim Tatlıses’in 9 yıl önce son bölüm konukları olan Deniz Seki ve Kutsi’de bu çok özel programda yerini alıyor. Son bölümün konukları bu kez ilk bölüm konuğu oluyor ve unutulmaz bir geceye imza atıyor. Bu muhteşem kadronun yıllar süren hasreti ise milyonların önünde son buluyor. Daha önce hiç konuşulmayan anılar, yıllar süren hasretin altındaki gözyaşları bu programla birlikte hafızalara kazınacak.

İbo Show'un ilk konukları belli oldu - Resim : 1

NAZAR DEĞMESİN!

Aradan geçen yılların ardından İbrahim Tatlıses’in yeniden ekrana dönmesini büyük sevinçle karşılayan Deniz Seki ve Kutsi, çok anlamlı bir hediye ile duygularını ifade etti. Yanlarında getirdikleri dev nazar boncuğunu Tatlıses’e veren Deniz Seki ve Kutsi, güçlü bir başlangıç dilediklerini ilettiler. İbo Show, yepyeni bölümleriyle yakında Star’da…