İbrahim Tatlıses neden boşandı ?

İbrahim Tatlıses neden boşandı ?

13 yıllık aşkı Ayşegül Yıldız ile 2 yıl önce hastanede evlenen İbrahim Tatlıses, dün boşandı.

Dün magazin dünyası, şok bir boşanma haberiyle sarsıldı! 11 yıllık ilişkilerinden sonra sürpriz bir şekilde hastanede 28 Eylül 2011'de dünyaevine giren Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses, sürpriz bir şekilde tek celsede boşandı.

Takvim'deki habere göre Küçükçekmece Adliyesi 3. Aile Mahkemesi'ndeki duruşma, sadece 15 dakikada bitti! Bu evlilikten Elif Ada isimli 7 aylık bir kızı olan Ayşegül Yıldız'ın İmparator'dan hiçbir maddi ve manevi talebi olmadı.

İHANET Mİ AYIRDI?

Mart 2011'de silahlı saldırıya uğramasının ardından yanından hiç ayrılmayan Ayşegül Yıldız'ı evlendikten sonra şirketlerinin başına geçiren İbrahim Tatlıses, boşanmanın ardından şunları söyledi: "Sevgili dostlarımdan ricamdır, bana bir şey sormayın. Sağlığımla alakalı aldığımız bir karardır. Saygı duyulmasını istiyorum. Ayşegül Hanım, Elif'imin anasıdır ve benim de kıymetlimdir. Onun yıpranmasını istemem."

Bu arada mahkemeye boşanma sebebi olarak 'şiddetli geçimsizlik'i gösteren 32 yaşındaki Ayşegül Yıldız'ın 61 yaşındaki İbo'nun ihanetleri yüzünden evliliğini bitirdiği iddialar arasında...

OĞLU OLURSA ADI BARIŞ OLACAK

9 Nisan'da genç eşinden olan kızı Elif Ada'yı kucağına alan Tatlıses'in 6. kez babalık sevinci tattı. Bu arada İmparator, geçen hafta; "Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını 'Barış' koyacağım" diye konuşmuştu.

HAYIRLISI OLSUN

Ayşegül Yıldız'la sürekli kavga halinde olan İbo'nun eski hayat arkadaşı Derya Tuna, boşanmayla ilgili şöyle konuştu: "Bu olaya hiçbir şekilde dahil olmak istemiyorum. Herkes için her şeyin hayırlısı olsun."