İki ünlü arasında İbo Show kavgası!

İki ünlü arasında İbo Show kavgası!
Güncelleme:

Müzisyen Güvenç Dağüstün, Twitter hesabından "Acayip bir kabus gördüm. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" mesajını yazdı. Geçtiğimiz haftalarda 'İbo Show'a konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca'nın cevabı dikkat çekti.

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Oya Başar, şarkıcı Zara ve teknik direktör Yılmaz Vural ile birlikte İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programına konuk olmuştu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşım yapan müzisyen Güvenç Dağüstün'ün, "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" şeklindeki mesajı dikkat çekti.

'BİR DAHA O KELİMELERİ KULLANMAZSIN'

Oktay Kaynarca, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki eski partneri Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Güvenç Dağüstün'ün tweet'ine kayıtsız kalmadı.

Dağüstün'ün paylaşımına cevap veren usta oyuncu, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" ifadelerini kullandı.

'İBO SHOW'A GİTMEM'

 Kaynarca'nın tepkisi karşısında Güvenç Dağüstün, "Tercih meselesi Oktay'cığım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler" mesajını yayınladı.

'BU AKŞAM BUNLARIN ÜSTÜNE YAT, DÜŞÜN'

Bu paylaşım üzerine Oktay Kaynarca'dan, "Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden" açıklaması geldi.

Güvenç Dağüstün, bir dönem oyuncu Deniz Çakır ile yaşadığı aşkle magazin gündeminde yer almıştı.