İrem Derici yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavi gören İrem Derici'nin yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal ettiğini duyuran İrem Derici, dün yoğun bakıma alındı. İrem Derici’nin tedavi gördüğü Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamaları yaptı: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

YAKINLARI VE DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

İrem Derici’nin sağlık durumu hakkına bilgi almak için hastaneye gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.



Gonca Vuslateri ise ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.

"SADECE BİR İKİ ŞİŞE BİRA İÇİYORDU"

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu da bugünkü köşesinde İrem Derici'nin nasıl zayıfladığı yazdı. Ünlü şarkıcının günde bir-iki şişe bira içerek ayakta durduğunu belirten Semercioğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı: "Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu…

İrem Derici: Bana bol bol dua edinİrem Derici: Bana bol bol dua edin

İrem Derici hastanelik olduİrem Derici hastanelik oldu

 


 

Seçiniz...