İşte Arda Turan'ın son işi !

İşte Arda Turan'ın son işi !
Güncelleme:

Opet ile anlaşma yaparak reklam filmi çeken Arda Turan, akaryakıt sektörüne giriyor.

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barcelonalı Arda Turan, Opet ile yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oldu. Opet’le geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü Arda Turan olacak.

Bu kapsamda çekilen ilk reklam filmi önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında yer alacak, şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film de haziran ayında Avrupa Kupası öncesi yayında olacak. Arda Turan’ın Opet’e transferi bundan ibaret değil, yıldız futbolcu tam manasıyla sektöre girmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Opet’e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul’da bir Opet istasyonu işletmeye başlayacak. Ünlü oyuncu bunun için çalışmaların devam ettiğini, İstanbul’da seçilecek bir bölgede istasyonu yakında açacaklarını söyledi.

EN İYİLERLE ÇALIŞIYOR
Opet’in davetiyle gittiğimiz Barcelona’da 12 Mart Cumartesi günü Nou Camp’ta Getafe’ye attığı muhteşem gol sonrası bir araya geldiğimiz Arda Turan, birçok markadan teklif aldığını ancak Opet’in vizyonuyla uyuştuğu ve ortak noktaları olduğu için kabul ettiğini belirtti. Atletico Madrid’e transfer olduğunda hedefleri olan büyümek isteyen firmaları kabul ettiğini söyleyen Turan artık en iyileriyle çalıştığını vurguladı.

Arda Turan, “Bana uygun, ortak güç gösterisi yapabileceğim markaları tercih ediyorum. Opet de öyle” dedi. Barselona’da çok rahat yaşadığını vurgulayan Turan, başlarda İspanya”daki ekonomik krizi ciddi olarak hissettiğini ancak son dönemde ekonominin toparlandığını anlattı.

LONDRA’DAN DAİRE ALACAK
Yatırımlarını da sorduğumuz Turan, şunları söyledi: “Kazanıyorum, Allah bereket versin... Paramı gayrimenkule yatırıyorum. İstanbul’dan ev aldım. Barselona ve ardından Londra”dan da alacağım. Paramı profesyoneller yönetiyor. Finansal danışmanlıktan sosyal medyaya kadar yaklaşık 18 kişilik ekibim var. Her işimi profesyonellerle yönetiyorum.” Barselona’ya gelen her Türk’ün kendisine büyük destek olduğunu anlatan Turan, “Türk markalarının ilgisi ve destekleri kendimi çok güçlü hissettiriyor. Destek oluyorlar” diye konuştu.

2.5 YILDA 10 ‘ARŞİV’
KISA süre önce girdiği yeme içme sektöründe de işlerin iyi gittiğini kaydeden Arda Turan, şöyle devam etti: “Arşiv Lokantası şubeleşecek. Çok beğenildi, samimi bir mekan oldu. Bu alanda şubeleşerek büyüyeceğiz. 2.5 yılda 10 lokanta açmayı planlıyoruz. İlk Arşiv Şişli’de açıldı. İkincisi Ümraniye’de olacak. Arkadaşlarım, kuzenlerim ilgileniyor. Onlara ufak ufak hisseler paylaştıracağım. Lidyana’mız var o da iyi gidiyor.”

Opet Avrupa’ya açılacak

ARDA ile anlaşmalarının bir yıllık olduğunu belirten Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca da, toplamda iki reklam filmi olacağını ancak bunun uzayabileceğini de vurguladı. Ağca, “Başarı, marka olmak, çalışkanlık... Bu noktalarda Arda’yla çok benziyoruz. Aralıkta kısa sürede el sıkıştık. Bizim de Opet olarak Avrupa’ya açılma planlarımız var. Somut bir adım yok ancak hedeflerimiz bu yönde. Yurtdışında satın almalar da olabilir” dedi. Bu yıl 10 yeni noktada istasyon açacaklarını belirten Ağca, 3. köprü ve İzmir İstanbul otoyolu güzergahlarına baktıklarını anlattı.

Vakıf kurup, kız çocuklarını okutacak
SOSYAL sorumluluk projelerine de destek veren Turan, bir proje kapsamında Suriyeli çocuklara imzalı forma gönderiyor. Turan”ın kendisi kadar ünlü menajeri Ahmet Bulut da, Barselona futbol takımında top koşturan oyuncuların her yıl gelirlerinin yüzde 1”i kadarını bağış yapması gerektiğini söyledi. Bulut, planladıkları bir projeyi de şöyle anlattı: “Hem yapmamız gereken bu bağış için hem de Arda”nın diğer bağışları için bir yardım vakfı kurmayı düşünüyoruz. Arda Turan Vakfı için İstanbul”da avukatlarımız araştırmalar yapıyor. Özellikle kız çocuklarının okuması için bir fon toplamak istiyoruz. Bunun kapsamı daha sonra genişleyebilir.”

Hürriyet