İşte Emir Şaşmaz'ın Adli Tıp raporu

İşte Emir Şaşmaz'ın Adli Tıp raporu

Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili beklenen rapor açıklandı.

Haftalardır kafaları karıştıran Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili Adli Tıp raporu açıklandı. Cenaze Şaşmaz'a ait çıktı.

Cenazesi tahrip olduğu için teşhis edilemeyen Cevdet Emir Şaşmaz'ın annesi pazartesi günü kan vermiş ve bugün sonucun açıklanacağı belirtilmişti. Ailenin avukatı Şahin Baran, "Cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinleşti. Cenaze bugün ailesine teslim edilecek" dedi.


Adli tıp raporuna göre öldüğü kesinleşen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, doğum gününde eşine veda yazısı yazdı.

30906656.jpg

İşte o mesaj:

Saat 00:00... Bugün 20 Ağustos senin doğum günün aşkım 6 senedir 20 Ağustos ve 20 Ekim'i hiç ayrı geçirmemiştik. Her sene beraber kutladığımız gibi bu sene de beraber olacaktık. Az sonra kapı çalacak ve sen gelecektin. Ben de seni her sene yaptığım gibi sürprizlerle karşılayacaktım ama kısmet olmadı. Bize kıydılar bizi ayırdılar. Bir de utanmadan gözlerimizdeki aşkı görmeden vücut dilimize bakmadan aşkımızı, birbirimizi nasıl sevdiğimizi bilmeden abuk sabuk yorumlar yapıyorlar. Aşkım sen 6 senelik ilk ve son aşkını canlı yayında utanmadan açıklayacak kadar cesur bir adamdın. Para ikimiz için de 2. planda kalmıştı. Son 2 yıldır o kadar mutluyduk ki, hayatında 2. bir kadın olsaydı bana açıklayabilecek kadar delikanlı tanıdım. Ben seni biliyorum. Haklısın seni çok ihmal ettim. Başarı ve kazanma hırsı gözümü bürüyünce hiçbir şey görmüyorum.

O fotoğraflar gerçekse benim yoğunluğumda bana benzeyen kızla gönlünü eğlendirmen bile bana olan aşkının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Herkes yanılıyor. Sana olan sevgim hic azalmadı. Gözümle görmeden inanmam, seninle geçen her dakikamıunutulmaz saatlerimi günlerimi anılarımı kirli oyunlarla kirletemem, çok üzgünüm tatile çıkacağımız mutluluk sarhoşu olacağımız günlerde son anda tatil planını iptal ettiğim için kahroluyorum. Senin anlayışını sevdim: "Önce yarışma tatile her zaman çıkarız" dedin. Keşke seni göndermeseydim. 7 Ağustos'u iptal etmeseydim. Keşke keşke keşke... Keşkelerim hiç bitmiyor takdir-i ilahi diyorum ama unutulmaz anilarimiza bir yenisini ekleyeceğimiz günlerde senin ölüm haberinin gelmesi beni kahrediyor...Yasasaydin tanışmma yıldönümümüzü asla es geçmezdin. Biliyorum o yüzden umudumu yitiriyorum yavaş yavaş... 16 Ağustos 17 Aralık 18 Nisan, 20 Ağustos, 20 Ekim artık nasıl geçecek bilmiyorum. Keşke gitmeden önceki son gün Bandırma dönüşü feribotta göğsünde uyuduğum gibi uyansam senin gözlerine baksam ve çok kötü bir rüya gördüm bana sarılır mısın, çok korktum diyebilsem ve bana sarılsan hiç ayrılmasak...