İşte Survivor'da elenen isim ! Acun bile şaşırdı

İşte Survivor'da elenen isim ! Acun bile şaşırdı
Güncelleme:

Survivor Türkiye-Yunanistan'da Türk takımından sürpriz bir yarışmacı adaya veda etti.

Survivor 2019'un son bölümünde hem eleme heyecanı hem de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Türk takımında konseyde en fazla yazılan yarışmacı olan Atakan ilk eleme adayı olmuştu. Erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Yusuf, Bora'nın ismini açıklarken, kızlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra Hakan'ın söylemişti. Sms oylamasına kalan Atakan, Bora ve Hakan arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'da yapılan sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı olan Hakan Kanık Survivor'dan elendi. MasterChef programında gösterdiği performansın ardından Survivor'a katılan Hakan Kanık hayallerine erken veda etti.

İşte Survivor'da elenen isim ! Acun bile şaşırdı - Resim : 1

ACUN ILICALI SONUCA ŞAŞIRDI!
Acun Ilıcalı ise Hakan'ın çok sevdiği bir yarışmacı olduğunu belirterek elenmesinin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. Ilıcalı, 'Genç yaşına rağmen çok başarılı bir isimdin. Senin burada daha fazla kalacağını tahmin ediyordum' dedi.

İşte Survivor'da elenen isim ! Acun bile şaşırdı - Resim : 2

HAKAN'DAN ADINI YAZAN BÜŞRA'YA SİTEM!
Elendiği açıklandıktan sonra söz alan Hakan Büşra'ya sitem etti. Hakan, 'Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Büşra, benim gitmeyeceğimi
düşündüğü için adımı yazdığını söylemişti. Ama ben gittim. Büşra'yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum' ifadelerini kullandı.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan 29. bölümde takımlar yemek ödüllü oyunda mücadele etti. Oynanan ödül oyununda skor 9-9'a geldikten sonra takımlar bayrak yarışına çıktılar. Nefes kesen mücadelede kazanan saliselerle belli oldu. En son yarışmacılar 9-9 berabere kalınca bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında kazanan ise Yunan takımı oldu.

ACUN'DAN ARABA ÖDÜLÜ SÜRPRİZİ
Survivo'da Acun Ilıcalı ada konseyinde büyük bir sürpriz açıkladı. Acun Ilıcalı bundan sonra her hafta bir araba ödülü olacağını ve toplamda 10 adet arabanın yarışmacılara verileceğini söyledi.

Etiketler survivor