İzzet Yıldızhan'dan Demet Akalın'a ''hain'' çıkışı

Güncelleme:

Demet Akalın'ın 23 yıl önce İzmirli ünlü bir şarkıcının önünü kestiğini itiraf etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Akalın'ın isim vermeden bahsettiği şarkıcının Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın, Youtube’daki ‘Acı Gerçekler’ programında isim vermeden 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetmiş ve şu açıklamalarda bulunmuştu: "Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?’ diye sordu." Ben de ‘Albüm için geldim’ dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu’ dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba’ dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok.”

O ŞARKICI PINAR AYLİN ÇIKTI
Demet Akalın'ın isim vermeden bahsettiği şarkıcının Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. İddialar karşısında sessizliğini bozan Pınar Aylin 2. Sayfa programına açıklamalar yaptı.

İZZET YILDIZHAN: DEMET HAİNDİR
Aylin'in ardından canlı yayına telefonla bağlanan İzzet Yıldızhan'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Yıldızhan 'Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Demet Akalın ben varım diye programa gelmek istemedi' dedi.