Jennifer Lopez kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı

Jennifer Lopez kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı
Güncelleme:

50 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, spor kıyafetiyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan Lopez'in fotoğrafına yüz binlerce beğeni yağdı.

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

50 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla bir kez daha kendisine hayran bıraktı. 107 milyon takipçisi bulunan Jennifer, pembe spor sütyenli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Jennifer'ın "Baby, it's warm outside" (Bebeğim, dışarısı sıcak) notuyla yaptığı paylaşımı yarım saat içinde 300 binden fazla beğeni ve binlerce yorum aldı.

Jennifer Lopez kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı - Resim : 1

SPOR KAÇAMAĞI YAPARKEN OBJEKTİFLERE YAKALANDI
Öte yandan Jennifer Lopez, nişanlısı Alex 'A-Rod' Rodriguez ile spor salonuna giderken görüntülendi. Amerikan Futbolu Ligi'nde oynanacak olan Super Bowl finalinde göstereceği performansa hazırlanan Lopez, prova arasında nişanlısı ile spor kaçamağı yaptı.

44 yaşındaki nişanlısı sıradan spor kıyafetleriyle görüntülenirken, 50 yaşındaki Jennifer siyah spor sütyeni, spor taytıyla ve kusursuz fiziğiyle adeta görenlerin aklını başından aldı.

Jennifer Lopez kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı - Resim : 2