Kanserle mücadelesini yenen Fatih Erkoç'tan kötü haber

Kanserle mücadelesini yenen Fatih Erkoç'tan kötü haber
Güncelleme:

Geçtiğimiz senelerde lenfoma teşhisi konulan ve tedavisinin ardından hastalığa atlatan Fatih Erkoç, 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı.

Fatih Erkoç, katıldığı bir davette gazetecilerle bir araya geldi. Seneler önce lenfoma teşhisi konulmasının ardından gördüğü tedavi sonrası hastalığı atlatan Erkoç, 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini söyledi. Erkoç, "Nisan sonunda kalp krizi geçirdim. Stent taktılar. Krizden önceki 6-7 aya kıyasla çok daha iyiyim. Demek ki o dönem yaşadıklarım, göstergeydi. Bir halsizlik oldu. Yürürken dinlenmek zorunda kalıyordum ama şimdi tabanca ve bomba gibiyim!” diye konuştu.

Erkoç, kanser hastalığı için de "Onun da kontrolünü yaptık, temiz çıktı çok şükür" ifadelerini kullandı.

"7.5 AY TEKNEDE KALDIM"

69 yaşındaki şarkıcı, yaz aylarını Bodrum'da geçirdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

Yazları Bodrum'dayım. Onun haricinde sahnelerdeyim. Geçtiğimiz yaz hiç evde kalmadım, 7.5 ay hep teknedeydim. Tekne hayatı daha kolay. Büyük motorlarım vardı. Onları sattım, kendime scooter aldım. Hastaneye ve eczaneye gitmem gerektiğinde scooter ile çok rahat ediyorum. Kışın da Bursa’da yaşıyorum.

"HANIM KÖYLÜYÜM"

"Öyle bir zamana geldik ki albüm yapmak hayal oldu" diyen Erkoç, "Bir önceki kış 13-15 tane güzel şarkı yaptım ama onları henüz piyasaya sürme şansım olmadı. Uygun bir zaman olursa belki çıkaracağım. Evimin alt katında stüdyom var ve yeni şarkılar yapıyorum. Bana kalsa kışın da Bodrum'da olacağım ama eşimin bütün akrabaları Bursa'da olduğu için ben de hanım köylüyüm” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fatih Erkoç, 2016'da kansere yakalandığını duyurmuştu.