Kanye West panik içinde !

Kanye West panik içinde !

Twitter'da ünlüler arasındaki "ağız dalaşı"nda Kanye West köşeye sıkıştı.

Twitter zaman zaman ülkemizde de ünlü isimlerin "ağız dalaşı" diyebileceğimiz çekişmelerine sahne olabiliyor. Yurt dışında ise ünlü isimlerin pervasızlığından mıdır nedir paylaşılan sosyal medya atışmaları dünya savaşı çıkartacak türden olabiliyor! Geçtiğimiz günlerde Kanye West kendini büyük bir savaşın ortasına attığına atacağına pişman oldu!

ABD'de Twitter'da resmen tufan kopartan olaylar silsilesi ünlü Rapçi Wiz Khalifa'nın attığı bir Tweet ile başladı. Uyuşturucu bağımlılığı ile tanınan Khalifa, kullandığı bir uyuşturucuyu öven bir ileti paylaşarak "Bu KK'yi alın ve kendinize gelin." yazdı. Skandallardan uzak kalamayan Kanye West ise burada Khalifa'nın KK'den kasıtla eşi Kim Kardashian'ı ya da Kanye-Kim ikilisi olarak kendisini hedef aldığını sanarak Twitter'da deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Birbiri ardına gönderdiği zincirleme Tweet'lerle Wiz Khalifa'yı adeta bombalayan Kanye West, lafı Khalifa'nın eski eşi Amber Rose ve çocuğuna dokundurunca olanlar oldu...

201601281221_wiz.png

Uzun süredir eski halini taklit etmekle Kim Kardashian'la dalga geçtiği bilinen Amber Rose'un hışmına uğrayan Kanye, şok bir Tweet'le karşılaştı. Kanye'nin Khalifa'ya "Bir striptizci tarafından esir alındın" suçlamasıyla Amber Rose'a dokundurduğu laf, Amber Rose'un şu an Türkçe'ye çevirmeye pek de müsait olmayan bir cevap aldı.

Üstü kapalı söylemiş olalım, Amber Rose Kanye'yi küçük düşürücü bir geçmiş dönem tecrübelerinden bahsetti. Kanye bir anda utandıran bu itham altında ezilirken ikinci bir cepheden ağır bir darbe aldı.

201601281222_wiz-khalifa-amber-rose-2015-reunited-back-together-a-couple-again.jpg

Porno filmlerin meşhur oyuncusu ve eski bir striptizci olan Lisa Ann, Kanye'nin striptizcileri küçük düşürdüğünü hissederek, Kanye'nin kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü bir dizi Tweet attı ve sonunda "Kanye bana çekip gönderdiğin belden aşağı fotoğraflarını hala saklıyorum. Onlardan bir derleme yapacağım." diyerek not düştü.

201601281223_lisa_ann_aee_2013.jpg

Kanye West'in büyük panik yaşadığı bu Tweet'in ardından Lisa Ann adeta dalga geçerek; "Bak dikkatli oku, sadece derleyeceğim dedim, paylayaşacağım demedim..." diyerek paylaşabileceğinin de işaretini vermiş oldu.

201601281223_45234523.png

Sosyal medyada olayı takip eden kullanıcıların çoğu "Lisa Ann pimi çekip bombayı attı" yorumunda bulunurken Kanye West'in bu ağır darbelere nasıl karşılık vereceği merak ediliyor.