Kerem Alışık, Songül Öden'e tokat attı mı?

Kerem Alışık, Songül Öden'e tokat attı mı?

Ke­rem Alı­şık’ın evlilik hazırlığı yaptığı Songül Oden'i dövdüğü iddia edildi.

Kerem Alışık, tokat attığı için Songül Öden'den ayrıldığı iddialarını sert bir şekilde yalanladı: Songül ve ben hiç ayrılmadık ve aramızda en ufak bir problemimiz yoktur... Şiddetli bir aşk yaşamanın dışında şiddet sözcüğü ve şiddet eylemi bizim ilişkimizin içine hiç girmemiştir, giremez...

Bugün gazetesi, uzun sü­re­dir bir­lik­te olan ve ev­li­lik ha­zır­lık­la­rı ya­pan Son­gül Oden ile Ke­rem Alı­şık’ın ayrıldığını iddia etti. ‘Songül Öden’e ikinci şiddet vakası’ başlığıyla verilen haberde ayrılığın nedeni olarak Alı­şık’ın  kıs­kanç­lık yü­zün­den  Öden’e tokat atması gösterildi.

Haberde şöyle denildi: “Ka­dı­na şid­det ko­nu­sun­da Bir­leş­miş Mil­let­ler ile ça­lış­ma­lar yü­rü­ten Öden ise sev­gi­li­si­nin bu ha­re­ke­tin­den son­ra iliş­ki­yi ta­ma­men bi­tir­me ka­ra­rı al­dı.

Kerem Alışık’ın, Cansel Elçin ve Deniz Uğur’la sahneye koyduğu ‘Frankenstein’ oyununun bugün Zorlu’da gerçekleşecek olan galasına Songül Öden’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Deniz Uğur’un ikiliyi barıştırmak için devreye girdiği öğrenildi.Son­gül Öden, ilk evliliğinde de şid­det gör­dü­ğü­nü açık­la­mış­tı.”

KEREM ALIŞIK’TAN YALANLAMA

Kerem Alışık yaptığı yazılı açıklama ile haberi yalanladı. Alışık'ın açıklaması şöyle: “İnsanın hiçbir günahı, hiçbir suçu olmadan kendini savunmak için açıklama yapmak durumunda kalması ne kadar acı ve üzücü... Bu kadar insaftan yoksunca zinhar gerçeği yansıtmayan asla doğruluk payı bulunmayan bir haberi yayınlamak böyle bir iftira bir karalama ile bizi yüz yüze bırakmak hangi mesleki sorumluluğun, hangi vicdanın ürünüdür… Songül ve ben hiç ayrılmadık ve aramızda en ufak bir problemimiz yoktur... Şiddetli bir aşk yaşamanın dışında şiddet sözcüğü ve şiddet eylemi bizim ilişkimizin içine hiç girmemiştir, giremez... Bize son derece uzaktır… Yapılan haber asla ve kata doğru değildir... Böyle mesnetsiz, gerçek dışı, onur kırıcı ve esef verici haberi yapanları kınıyor, Allah’a havale ediyorum.

Saygılarımla,

Kerem Alışık”