Kerimcan Durmaz'ın ''sahur'' paylaşımına tepki yağdı

Kerimcan Durmaz'ın ''sahur'' paylaşımına tepki yağdı
Güncelleme:

Uçak tuvaletinde çekilen uygunsuz videosuyla büyük tepki çeken Kerimcan Durmaz, bu kez sahur fotoğraflarıyla gündemde. Kerimcan Durmaz'ın paylaşımlarına tepki yağdı.

Son günlerde uygunsuz paylaşımıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz'ın sahur yaptığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Pek çok kişi paylaşımı yeni olarak düşünse de Kerimcan'ın bu paylaşımı geçtiğimiz Ramazan ayından.

Müstehcen videosuyla büyük tepki çeken Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde takipçilerinden özür dileyerek özür dilemişti. Kerimcan Durmaz bu kez de sahur fotoğrafıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan da bu fotoğrafı yeni sanarak, son günlerin tartışılan ismini hedef aldı.

"BÜYÜK ANTİPATİ DUYUYORUM"

Kerimcan Durmaz'ın sosyal medyada yayılanan sahur fotoğrafına, Hakan Hepcan tepki gösterdi. Hepcan, "Bana kızanlar oluyor fikirlerimi söylediğim için ama dayanamıyorum arkadaş. Ülkede p.rnosu çıkan Allah kolyesi takıp kamera karşısına geçiyor. Artık topluma vicdan kısmından yaranmaya çalışan herkese büyük antipati duyuyorum, kusura bakmayın." ifadelerini kullandı.