Kim Kardashian o göğüs bantlarını satacak

Kim Kardashian o göğüs bantlarını satacak
Güncelleme:

ABD'li yıldız Kim Kardashian, daha önce çıkardığı korse markasının ardından şimdi de göğüs bandı satmaya karar verdi. Kardashian çıkardığı göğüs bantlarıyla yine ilgiyi üzerine toplayacak.

Kim Kardashian, bir süre önce çıkardığı korse markasının ardından şimdi de göğüs bandı satmaya başlayacak. Yıllar önce bu bantları ilk kez bir davete gidedrken kullanan ve 'küçük sırrım' diyerek sosyal medya hesabından paylaşan Kim Kardashian, çıkaracağı yeni ürünü ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor.

Yıllar önce göğüs dekolteli bir kıyafeti nasıl giydiğini gözler önüne seren ve bulduğu çözümle şaşkına uğratan Kim Kardashian, minik sırrını ticarete döktü. Skims markasından kısa süre sonra piyasaya çıkacak olan göğüs bantlarının tanıtımını yapan Kardashian “Göğüslerinizi nasıl bantlayacağınızı göstereceğim” diyerek yaptığı Instagram paylaşımında yıllardır kullandığı bantların büyük bir kurtarıcı olduğunu söyledi.

Kim Kardashian göğüs dekolteli elbisesini bu yöntemle giymişti…

Gaffers adlı ‘Cilt dostu’ olduğunu iddia ettiği bandı yakında piyasaya sürecek olan TV şovu yıldızı, daha önce nakliyecilerin kullandığı bantları meme uçlarına yapıştırarak çözüm yarattığını itiraf etti. O dönem bantların cildini tahriş ettiğini ve kaşıntı yaptığını da belirten Kardashian, bu nedenden dolayı ten rengi özel bantlar ürettiğini belirtti.

“Meme uçlarınızı kapatmanın bundan iyi çözümü yok” diyen Kardashian, bu ürünü yakında piyasaya sürmek için heyecanlandığını da dile getirdi.