Kim Milyonet Olmak İster'de Çanakkale Köprüsü sorusu! 2 jokere rağmen bilemedi

Kim Milyonet Olmak İster'de Çanakkale Köprüsü sorusu! 2 jokere rağmen bilemedi
Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster programında bir yarışmacıya ''Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, 'en uzun asma köprü' hangisidir?'' sorusu yöneltildi. Kenan İmirzalıoğlu, 2 joker kullanmasına rağmen soruya doğru yanıtı veremeyen yarışmacıya ''Son günlerde gündemi fazla takip edemediniz sanırım.'' dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu damga vurdu.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ SORUSU DAMGA VURDU
Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandıran 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili çıkan sorunun yöneltildiği yarışmacı Doğan Zorlu, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu da şaşırttı.

JOKER KULLANSA DA CEVAPLAYAMADI
Yarışmacının karşısına, "Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, 'en uzun asma köprü' hangisidir?" sorusu çıktı. Şıklarda ise Japonya'da Akaşi Kaikyo Köprüsü, Türkiye'deki 1915 Çanakkale Köprüsü, Çin'deki Yangtze Nehri Köprüsü ve ABD'deki Golden Gate Köprüsü' yer aldı. Yarışmacı iki joker hakkını kullanmasına rağmen yine de doğru cevabı veremedi. D şıkkını seçerek soruyu yanlış cevaplayan yarışmacı elendi. Doğru cevap B şıkkı 1915 Çanakkele Köprüsü olacaktı.

Kim Milyonet Olmak İster'de Çanakkale Köprüsü sorusu! 2 jokere rağmen bilemedi - Resim : 1

"GÜNDEMİ TAKİP EDEMEDİNİZ SANIRIM"
Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İmirzalıoğlu, "Son günlerde gündemi fazla takip edemediniz sanırım.'' yorumunda bulundu.