Kıskançlık krizi büyüyor !

Kıskançlık krizi büyüyor !

Acil Aşk Aranıyor, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor” bu hafta, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Med Yapım imzalı “Acil Aşk Aranıyor”, komedi ve romantizm yüklü yeni bölümüyle Pazar akşamı Show TV’de!

“Acil Aşk Aranıyor”’un yeni bölümünde; Nisan, tango yarışmasında Sinan’la yaptığı büyülü dansın etkisinden çıkamamışken, Özge’nin hala aralarında olduğu gerçeğiyle bir kere daha yüzleşmek zorunda kalır. Sinan ise, Nisan’ın kıymetini iyice anlayarak Özge’den gitgide uzaklaşır fakat Nisan’a beklenmedik bir tanrı misafirinin gelişiyle Nisan için geç kalmış olabileceğini sorgulamaya başlar.

Ayla, Berzan’ın ani bir şekilde Sınır Tanımayan Doktorlara katılarak Gine’ye gitmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsü içerisinde ondan haber almayı beklemektedir. Bu sırada oldukça şaşırtıcı bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla),Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat), Serkan Öztürk (Malik) veSertan Erkaçan (Abidin) rol alıyor.