Koronavirüse yakalanan Toygun Ateş'ten kötü haber

Koronavirüse yakalanan Toygun Ateş'ten kötü haber
Güncelleme:

Gizemli Köy filminin çekimleri sırasında koronavirüse yakalanan Toygun Ateş, entübe edildi. Usta oyuncunun mutasyonlu koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Rol alacağı Gizemli Köy filminin çekimi için Malatya'ya gelen ve bir süre önce koronavirüse yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma kaldırıldı. Durumu ağırlaşan usta oyuncu, entübe edildi.

MUTASYONLU VİRÜSE YAKALANDI
Oyuncunun eşi Victoria Kırgız, "Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar. Hastaneyi aradım, doktoru bilgi vermedi 'Gelirseniz yüz yüze görüşürüz' dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? İki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilmiyorum" diye konuştu.

SETTEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kentte 'Gizemli Köy' film çekimlerine gelen Toygun Ateş, rahatsızlanınca koronavirüs testi yapıldı. 6 Şubat'ta test sonucu pozitif çıkan Ateş, durumunda iyileşme olmayınca tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edildi. Oyuncunun setteki son görüntüleri de ortaya çıktı.

Hürriyet