Küçük oyuncu sosyal medyayı salladı

Küçük oyuncu sosyal medyayı salladı

Minik oyuncu Deniz Ayaz sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Minik oyuncu Deniz Ayaz, sosyal medyayı salladı. Minik oyuncunun,  10 Kasım’da yayınlanan duygu dolu üçüncü bölümüyle büyük ses getiren Vatanım Sensin dizisindeki sahneleri, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Ünlü oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak’ın keşfettiği minik oyuncu Deniz Ayaz, sosyal medyayı salladı. Minik oyuncunun,  10 Kasım’da yayınlanan duygu dolu  üçüncü bölümüyle büyük ses getiren Vatanım Sensin dizisindeki sahneleri, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı Vatanım Sensin  dizisi 10 Kasım’da yayınlanan ve Atatürk’ün anıldığı bölümüyle duygu seli yaşattı. Bölümün ardından sosya medyada saatlerce Gündem olan dizide, minik oyuncu Deniz Ayaz’ın Türk bayrağını yerden kaldırdığı sahne paylaşım rekoru kırdı.

minik-oyuncu-sosyal-medyayi-salladi--7981562.jpeg

Ünlü oyuncu Ayşe Erbulak’ın keşfettiği ve Erbulak Evi’nde oyunculuk eğitimi alan minik yıldız, ilk oyunculuk denemesinde kalpleri fethetti.

Ayşe Erbulak “Deniz, çok yetenekli bir çocuk. Eğitim için ilk geldiği anda bunu fark etmiştim. Ajansımıza seçtiğimiz ilk yeteneklerden biri Deniz.  Ben de izlerken çok duygulandım ve göz yaşlarıma hakim olamadım. Yolu açık olsun” dedi. Dizinin yayınlanmasının ardından, her yerde kendi fotoğrafı ile karşılaşan ve çok şaşırdığını söyleyen minik oyuncu ise “İlk defa bir dizide oynadım. Çok heyecanlandım. Bölümün ardından sosyal medyada fotoğraflarımı görünce çok mutlu oldum” dedi.