Kuşum Aydın'dan bomba sözler

Kuşum Aydın'dan bomba sözler

Kuşum Aydın "Sadece parası olanlar evlensin, çocuk yapsın" dedi.

Spermlerini saydırdığını ve "durumun iyi" olduğunu söyleyen Kuşum Aydın, "Sadece parası olanlar evlensin, çocuk yapsın" dedi.

Şarkıcı Kuşum Aydın, evlilik ve çocuk konusuna değindi. Kuşum Aydın çok çocuk yapanlara tepkili;

"SADECE PARASI OLANLAR EVLENSİN"

Lütfen bilinçli ve parası olanlar evlensin ve çocuk yapsın. Ondan sonra o çocukları okuyamadık diye ağlamasınlar. Bir de kaç tane fırlatıyorlar, sinir içindeyim. Sana yemin ediyorum her gün bu konuyla ilgili telefon alıyorum. İşin içine çocuk girdiği zaman 100’üne, 200’üne, 300’üne bakmıyorsun bir şekilde destek oluyorsun. Çocuk deyince ben de hayat bitiyor.

SPERMLERİMİ SAYDIRDIM, DURUM İYİ

Sen çocuk istemiyor musun?

Ben istedim hayatım, bir kere de evlendim. Olmuyor, böylesi benim için hayırlı olan. Bazı insanlar çok iyi anne veya baba olmak için doğmuşlardır, ama kısmet olmaz. Hatta bir umut şaka da değil, 2 ay önce durum tehlikeli mi diye, kromozom ve spermlerimi saydırttım. Allah’a şükür durum iyi. Hayat bana böyle bir yol çizdi. ‘Kaderim böyleymiş’ derler ya. Ama istedim ki, ülkede yasalar bizlere evlat edinme fırsatı verseydi. Öncelik çocuğu olamayanlara diye biliyorum.

YASALAR ÖNGÖRÜRSE EVLAT EDİNİRİM

Evlat edinemiyorsun peki, bir formülün var mı?

Mesela 5 tane çocuğa ve iyi okuyor avukat aracılığı ile 18-20 yaşına geldiğinde örneğin 50.000 TL, 30 yaşına geldiğinde 100.000 TL. Çekme Hakkı'na sahip diyorsun. Ne yapacaksın ki paranı, böyle destek olacaksın.

Peki senin akrabaların?

Yeğenlerim var tabii. Olana da niye para bırakasın ki.

BİRİSİYLE YAŞAMAK ÇOK ZOR

Yasalar öngörürse evlat edinir misin?

Öyle bir şey olsa hemen evlat edinirim. Böyle bir şeyin iyi düşünülmesi ve organize edilmesi lazım. 2 çocuk mesela büyütsen, okutsan ve öyle hayatın finaline erse. Kendi çocuğum için artık zor. Çünkü birisiyle yaşamak çok zor. Evlilik zor. Bunu babalarım nesli başarıyordu.