La Plaj'da olay iddia !

La Plaj'da olay iddia !

Hadise'nin Bodrum'da bu sezon açtığı La Plaj'ın çalışanları sigortalarının ödenmediğini ve 25 günlük ücretlerini alamadıklarını öne sürdü.

Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki ünlü şarkıcı Hadise'nin mekanı 'La Plaj'da 25 gün çalıştırılıp işten çıkarılan işçilerin sözcüsü Hamza Can, çarpıcı iddialar ortaya attı.
 
"DALGA GEÇER GİBİ"

Uçankuş'a konuşan Hamza Can, "Candan Topdemir kendi egosu yüzünden önce salon şefimizi, sonra da benim de aralarında bulunduğum 4 kişiyi işten çıkardı. Bu haksızlığa tepki olarak 15 arkadaşımız işi bıraktı. Sonrasında baktık ki hiçbirimizin sigortası yapılmamış. Çalıştığımız 25 günlük paramızı istediğimizde vermediler. Sadece 200'er lira olan bahşişimizi verdiler, dalga geçer gibi. Dükkandaki her noktada alın terimiz var. Çivi çaktık, boya yaptık" ifadelerini kullandı.  

"HER ŞEYİN SEBEBİ CANDAN TOPDEMİR'İN KÖTÜ YÖNETİMİ"

İşçi Mahkemesi'ne başvurduklarını belirten Can, "Candan Topdemir dükkanı kötü yönetti. Kriz yönetimini yapamayınca kendi hatalarını örtmek için çıkışımızı verdi. Hepimiz mağduruz, işsiz kaldık. Dükkan tam açılmamıştı iyi ciro yapmıyordu. Biz ilk olarak La Plaj'a noter kanalıyla ihtar gönderdik. Sonrasında olayı İşçi Mahkemesi'ne taşıdık ve dava açtık. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Etiketler hadise Bodrum